18 Haziran 2011 Cumartesi

BioBot'u Çalıştıramayanlar İçin En Olası çözüm

BioBot'u Çalıştıramayanlar İçin En Olası çözüm:
NetFramework 4.0

Biobot Bitirimiz.biz tarafından cracklenerek tr versiyonu çıkartılmıştır. Tarafımdan test edildi. Ancak orjinal biobottan daha fazla donuyor takılıyor canvarların etrafında dönüp vurmuyor siyah ekran kalıyor. Bu yüzden biobot paralı hale gelmedikçe TR versiyonunu kullanmayın.

Ayrıca Biobot'u açtıktan sonra settingsten "Auto Repairi" işaretleyin ve geminizin iki konfigrasyonuna da Cpu Tamir 2 alıp koyun. Uzun süre botta kalacaktır.

x-8 en iyi botla kasılma mapıdır (en azından biobot için). Çöp toplattırnınız. Zenignleştirme yapmayın direk sattırın. Hem arada bir üsse gittiği için ban riski azalacak, hem de %3 saatlik uridium kaybı olacak ama inanılmaz kredi kasılcakssınız (Saatte 2 m).

Kotalıysanız Grafikten tüm görüntüleri kapatın. Logdan 3 ünüde işaretlemeyin.
Burdan Net limiteri indirin kotanızın kullanımı müthiş düşecektir.

Biobot'u kullanırken PC'nin başından kalkarsanız açık diğer oyunlar ve gereksiza programları kapatın. Antivirüs'ü kapatın. Canavara saldırmama, geriiden gelme,siyah ekran, yavaşlama sorunları %50 az karşınıza çıkacak.

GameBooster indirin:
Game Booster
Bu demo sürümü size yetecektir. Çünkü oyun birleştirme çalışmıyor denedim. İndirince oyun birleştire tıklayıp biobot klasörünü seçin. Analiz edip birleştirdikten sonra boosta tıklayın. Biobottaki yavaşlamaların çoğuna çözüm olabilir.

Biobotun x-8 den x-7 ye ya da x-6 ya atlamaması için MAP'stan sadece x-8 i işaretleyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder