27 Temmuz 2011 Çarşamba

Skayleba ücretsiz-otpravlyalka prodavalka kaynakları (Reenkarnasyon)

Dikkat! Program güncellendi!

Tüm edilir.
Önceki sürümü, bu program - diyebilirsiniz - Rab dinlenmiş ... Tse Sharp (C #) - Destek başka bir dil öğrenmeye başlamak nedeniyle durduruldu. Bu bağlamda, programın büyük ölçüde değişmiş algoritması.
Geçmiş toplu iş dosyası, eski program kapsamında - uymaz!
(- 3.5 sürümü yeterli olmalıdır, ancak farklı çerçeveler ile makinelerde mümkün protesto değildi teoride) Şimdi prog yüklü Net Framework gerektirir. Prog konsol kaldı ... Düğmeler ve güzel resimler, alfaskinov - arayan değil ...
Toplu iş dosyası oluşturmak, yapılandırmak, Ayar dosyası yazılabilir hakları gerek yok artık. Swfmill.exe, prog kendisi ile aynı klasörde olmalı - istemci sürümü ek yazılım şeklinde bir "koltuk değneği" ile prog kendisi belirler, ancak. O dışında bir dosya config.txt olmalıdır.
Dosya biçimi basit ama kesinlikle doğrudur - Carta izin verilmez.
Nick geçmek Prometium Endurium terbiyum Prometid Duranium Xenomit Promerium Seprom

Bir paralel olarak - tek bir Akka veri.

Nick1 pass1 1 1 1 1 1 0 1 1 RU1
Nick2 pass2 1 1 1 1 1 0 1 1 RU2
...
...
Uyarı - Bu rakamlar - Bu sadece bir örnektir! Bunun yerine odnerok ve sıfır - kendi koymak!
Sadece X-1 SATILIK KAYNAKLARI!
Veriler bir boşluk veya sekme ayrılabilir. Dikkat edin - üst üste 0 - ksenomita bu noktada - genelde kimse gönderir ve satmaz. Ama gönderme olanağı - hala var. Tüm varyasyonları ve herhangi bir miktar (kargo yuvasına tırmandı tabii) gönderilir. Seprio gönderilmeden, daha sonra lazer gidebilirsiniz. Şimdi scheduler kendisi bir program belirlemek için yeterli ve bir toplu iş dosyası yazma ile uğraşmak zorunda değilsiniz, (bu çıktı gibi - bazıları için imkansız bir görevdir). Gemi veritabanında yoksa, o zaman (- aynı zamanda temel rasgele bir noktaya taşınmış bile bazında ise) rastgele bir noktaya baz teslim edilecektir.
Şimdi kötü haber - Bana yeni bir tane için Tse Sharp dili ve ben birkaç saat öğrenmek için bu forum bazı üyeleri olarak, bu tür yetenekler yoktu ... Bu nedenle, prog hata (daha doğrusu, bile ellerinden geleni ve olacak) olabilir, daha ben bile, 5i akkah üzerinde test farklı sunucular ve şirketler tüm. Glitches test sırasında yakalandı -. Bir tür sabit. Ama bir "savaş" durumda onun break ...
Kongre için biz 0.2.0 ilk versiyonunu alın. Hatalar okunabilir ekran şeklinde yaymak için arzu edilir, ancak çentik ve Sidhe daha iyi boya. Bu arada - işte, konsolda o şifreleri parlak değil.
Neredeyse unuttum - config.txt dosyasını UTF-8 kayıtlı olması gerekir - bir koşul altında olsa da prog, Rusça takma anlıyor.
Peki, neredeyse bitti ... Şimdi o zaman, neden burada toplanmış ...

Olarak söz - Bir hafif sürüm yayıldı. Bu sürüm üssünde sadece satılır! Ve toplanan, satış gönderme için temel algoritması ince ayar!

VirusTotal - Прога

VirusTotal - swfmill.exe

Versiyon Yeni! (Kim bugün indirilen - onu pompalamak için daha iyidir)

Program bu dosyayı send_res.exe çalışmaya başlar!

Bilmiyorum - şimdi bir notebook - kaydetmek veya UTP-8 kodlama çünkü hem kullanımı daha ilginç değişimi - Akelpad.
Herkes ilginç ise - indirebilirsiniz Resmi web sayfası
Peki, neredeyse bitti ... Skype iletişim - Bir profilde ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder